Sales

Published on: May 11, 2023

Kapernikov is een jonge, stabiele Belgische technologie speler met een gezonde groeiambitie en om onze meer dan dertig gepassioneerde ingenieurs de nodige uitdaging te bezorgen, zoeken we commerciële versterking.

Spoor jij de bedrijven op die willen innoveren met data, A.I., camera’s en cloud computing?

Jouw rol

Als sales bij Kapernikov ga je op zoek naar kleine bedrijven evenals grote multinationals waarvoor we in coöperatie een toepassing kunnen bouwen die meestal bedrijfskritisch is. Bedrijven die op ons team rekenen, laten ons toe in hun interne keuken. Uitleggen hoe onze manier van samenwerken de grootste garantie biedt om een complex project succesvol af te ronden is dan ook jouw doel.

Om je projectvoorstel uit te werken staat ons team van softwareconsultants voor je klaar. In overleg met hen kan je ook snel uitmaken of Kapernikov de juiste partij is voor een potentiële klant.

De essentie is dat je met een commerciële blik de mogelijkheden van onze technologie identificeert bij prospecten. Een win-win situatie spotten vereist vooral meedenken over de resultaten die onze klant vooruithelpen.

In elk project combineren we de domeinkennis van onze partner met de technische expertise van ons team, en dat verwachten we dan ook van jou!

Jouw ervaring

Relevante commerciële ervaring is een must. Kapernikov werkt zowel voor de grootste Belgische bedrijven als voor internationaal actieve ambitieuze nichespelers.

Onze ideale collega heeft ervaring met het zoeken en benaderen van prospecten en weet efficiënt de weg te bewandelen naar de vraag “is er een match?” Je gebruikt hiervoor digitale tools en weet makkelijk contacten aan te spreken via LinkedIn.

Om onze boodschap te brengen kan je ook rekenen op ondersteuning van marketing.

We verwachten dat je vloeiend communiceert in het Nederlands en het Engels. Kennis van het Frans is een plus.

Jouw groeitraject in een modern bedrijf

  • Onze klanten zoeken we actief in een straal van 2 uur rondom Brussel. Tegenwoordig wordt er wat afgebeld maar het blijft waardevol om ter plaatse mensen en hun omgeving te bezoeken.
  • We bieden een fulltime baan in een prettige werkomgeving waar al je talenten worden gewaardeerd. Daar staat ook een competitief salaris tegenover.
  • Onafhankelijk van je exacte ervaringsniveau, stap je in in een groeiverhaal met stevige funderingen. Sluit jouw ambitie aan bij onze plannen, dan ligt de weg voor je open binnen ons team.
  • Hoewel we van jou verwachten dat je niet meer groen bent achter de oren, stimuleren we iedereen om relevante opleiding en trainingen te volgen. Hiervoor worden voldoende budget en tijd voorzien.
  • Je mag veel vrijheid verwachten om je werk te organiseren op de manier die jou het beste uitkomt. Daar hoort ook thuiswerk bij. Om af te stemmen met collega’s is er ons centraal kantoor in de buurt van het station Brussel-Zuid of flexibele werkplekken ad-hoc.

Team

Je komt terecht in een klein commercieel team dat ons bedrijf vertegenwoordigt. Dit team staat in voor de volledige ‘customer journey’ vanaf het eerste contact met potentiële partners tot de opvolging van de tevredenheid tijdens de samenwerking. Je werkt daarbij rechtstreeks samen met de eigenaars/partners.

Als sales ben je vooral bezig met het vinden en enthousiasmeren van nieuwe contacten.

Wie is Kapernikov ?

Bedrijven die op Kapernikov rekenen slagen erin om processen te verbeteren of een veiligere en leukere werkplek te creëren. Met behulp van state-of-the-art machinevisie en artificiële intelligentie verwerken we camerabeelden tot assistentie voor operatoren en instructies voor machines. Onze oplossingen worden niet moe, geraken niet verveeld en laten operatoren toe zich te focussen op die domeinen waar hun expertise onvervangbaar is.

Sinds de oprichting in 2011 hebben we al een heleboel enthousiaste ambassadeurs achter onze naam kunnen schrijven:

  • “We hebben eindelijk een fatsoenlijke partner gevonden voor ons A.I. computervisie project.”
  • “De samenwerking van onze teams bevalt me erg goed.”
  • “Ik wilde je even laten weten dat de workshop gisteren geweldig was! Indrukwekkend hoe snel dingen kunnen gaan als je werkt met experts die er voor gaan.”

Ben je er klaar voor?

Ben jij de sales die ons zal helpen om nog meer potentiële ambassadeurs te vinden? Email ons vandaag nog via jobs@kapernikov.com of bel Pieter Langsweirdt op +32 498 516 440. We nemen graag de tijd om jou en je verhaal te leren kennen.