Account manager

Published on: December 1, 2022

Wie is Kapernikov

Kapernikov is een jonge stabiele Belgische technologiespeler met een gezonde groeiambitie. Daarvoor zijn we op zoek naar commerciële versterking.

Bedrijven die op Kapernikov rekenen slagen er in om processen te verbeteren of een veiligere en leukere werkplek te creëren. Met behulp van state-of-the-art machinevisie en artificiële intelligentie verwerken we camerabeelden tot assistentie voor operatoren en instructies voor machines. Onze oplossingen worden niet moe, geraken niet verveeld en laten operatoren toe zich te focussen op die domeinen waar hun expertise onvervangbaar is.

Ons team van meer dan dertig gepassioneerde ingenieurs rekent op jou om nog meer partners gelukkig te maken. We hebben al een heleboel enthousiaste ambassadeurs:

  • “We hebben eindelijk een fatsoenlijke partner gevonden voor ons A.I. computervisie project.”
  • “De samenwerking van onze teams bevalt me erg goed.”
  • “Ik wilde je even laten weten dat de workshop gisteren geweldig was! Indrukwekkend hoe snel dingen kunnen gaan als je werkt met experts die er voor gaan.”

Help jij ons om nog meer potentiële ambassadeurs te overtuigen?

Jouw rol

Zowel kleine bedrijven als grote multinationals doen een beroep op ons. Wat hen verenigt is dat machinevisie toepassen niet het doel is, maar dat de toepassing die we samen bouwen vaak wel bedrijfskritisch is.

In elk project combineren we de domeinkennis van onze partner met de technische expertise van ons team. Bedrijven die op Kapernikov rekenen, laten ons toe in hun interne keuken.

Als account manager bij Kapernikov bouw je daarom duurzame relaties uit met ambitieuze mensen. Een goed begrip van de uitdagingen van onze partners begint bij het eerste gesprek. Interesse en een gezonde portie nieuwsgierigheid zijn daarbij belangrijker dan technische vaardigheden. Ons team is beschikbaar om ideeën uit te werken tot een projectvoorstel. De essentie is dat je met een commerciële blik de mogelijkheden van onze technologie identificeert bij onze partners. Een win-win situatie spotten vereist vooral meedenken over de resultaten die onze klant vooruit helpen.

Team

Je komt terecht in een klein team dat ons bedrijf commercieel vertegenwoordigt. Dit team staat in voor de volledige ‘customer journey’ vanaf het eerste contact met potentiële partners tot de opvolging van de tevredenheid tijdens de samenwerking.

Binnen dit team worden de rollen verdeeld volgens ervaring. Je werkt daarbij rechtstreeks samen met de eigenaars/partners.

Jouw ervaring

Onze ideale collega heeft affiniteit met technologie, machines en productieomgevingen. Dat helpt nu eenmaal om je in te leven in het verhaal van onze partners.

Relevante commerciële ervaring is een must. Kapernikov werkt zowel voor de grootste Belgische bedrijven als voor internationaal actieve ambitieuze nichespelers.

We verwachten dat je vloeiend communiceert in het Nederlands en het Engels. Kennis van het Frans is een plus.

Wij bieden een interessante baan in een modern bedrijf

  • Ons aangenaam kantoor ligt in de buurt van het station Brussel-Zuid. Onze klanten bevinden zich in een straal van 2 uur rondom Brussel. Tegenwoordig wordt er wat afgebeld maar het blijft waardevol om ter plaatse mensen en hun omgeving te bezoeken.
  • We bieden een fulltime baan in een prettige werkomgeving waar al je talenten worden gewaardeerd. Daar staat ook een competitief salaris tegenover.
  • Hoewel we van jou verwachten dat je niet meer groen bent achter de oren stimuleren we iedereen om relevante opleiding en trainingen te volgen. Hiervoor worden voldoende budget en tijd voorzien.
  • Je mag veel vrijheid verwachten om je werk te organiseren op de manier die jou het beste uitkomt.

Ben je er klaar voor?

Ben jij de account manager die we zoeken? Email ons vandaag nog via jobs@kapernikov.com of bel Pieter Langsweirdt op +32 498 516 440. We nemen graag de tijd om je verhaal te kennen.